Referat

Priložnosti za začetek in razvoj raziskovalne kariere!

Univerza v Mariboru, v sodelovanju z Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in inovacije Republike Slovenije ter drugimi uglednimi institucijami, vas vljudno vabi na dogodek v okviru projekta oooZnanost! Pridružite se nam na edinstvenem dogodku, ki bo potekal v sodelovanju z Veleposlaništvom Zvezne republike Nemčije, z Javno agencijo za znanstvenoraziskovalno in inovacijsko dejavnost Republike Slovenije ter Društvom Mlada akademija, kjer bomo razkrili številne priložnosti za začetek kariere poklicnega raziskovalca. Poslušali boste lahko tudi navdihujočo zgodbo o pričetkih raziskovalne kariere asist. dr. (Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske) Maye Petek, odlične raziskovalke Medicinske fakultete Univerze v Mariboru in podpredsednice društva Mlada akademija. 

Ne zamudite te edinstvene priložnosti za študente in vse, ki jih zanima raziskovalno delo, razpise, štipendije ter gradnjo uspešne raziskovalne kariere. Pridružite se nam in raziskujte priložnosti, ki vam bodo odprle vrata v širni svet znanosti in poklicnega raziskovanja!

Kdaj?sredo, 12. 6. 2024 
Kje? Dvorana Severni stolp, rektorat Univerze v Mariboru, Slomškov trg 15
Dogodek bo potekal v živo, možna pa je tudi udeležba preko MS Teams.
Na delavnico se je potrebno predhodno prijaviti

Kaj lahko udeleženci pričakujejo? 

Predstavitev izkušenj s pričetki in nadaljnjim razvojem raziskovalne kariere s strani asist. dr. Maye Petek (Združeno kraljestvo Velike Britanije in Severne Irske), podpredsednice društva Mlada akademija

Obvestila

Oddelek za prevajalstvo

Sprememba GU Robert Grošelj

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Strokovna služba oddelka – uradne ure (15.–19. 7. 2024)

Oddelek za primerjalno književnost in literarno teorijo

Zaprtost strokovne službe oddelka (29. 7.–16. 8. 2024)

Oddelek za klasično filologijo

Oddelčna strokovna služba in knjižnica 16., 18. in 19. julija 2024

Oddelek za klasično filologijo

Trajni dostop do dodatnih zbirk Oxford Scholarly Editions Online