Spletna predstavitev za tuje študente

Univerza v Ljubljani v sredo, 30. septembra 2020, ob 10. uri organizira spletno predstavitev za tuje študente, vpisane v študijske programe Univerze v Ljubljani.

Predstavili bodo uporabne informacije glede študija na Univerzi v Ljubljani in bivanja v Sloveniji. Prijave na dogodek zbirajo tukaj do zapolnitve prostih mest oziroma do petka, 25. septembra 2020, do 10. ure. Povezavo do dogodka bodo udeleženci prejeli na elektronski naslov, ki ga bodo podali ob prijavi.

V okviru predstavitve se bodo študenti seznanili z informacijami glede ureditve zdravstvenega zavarovanja, prijave začasnega bivališča, bivanja v Študentskem domu, prevoza v Ljubljani, subvencionirane prehrane in možnosti štipendiranja. Sledila bo predstavitev Kariernih centrov Univerze v Ljubljani, tutorstva ter obštudijskih in drugih dejavnosti. Predstavili bodo Leto plus, v sklopu katerega lahko študenti pridobijo jezikovne in druge spretnosti, strokovna znanja z izbranih študijskih področij ter se seznanijo s kulturo, zgodovino in ustavno ureditvijo Slovenije.

Več

Vabilo v angleškem jeziku

Dogodki

Oddelek za geografijo, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Javno predavanje dr. Marka Krevsa pred izvolitvijo v naziv redni profesor

Oddelek za slavistiko, Filozofska fakulteta Univerze v Ljubljani

Gostujoča predavanja dr. Iváneka z Ostravske univerze

Oddelek za zgodovino

Javno vodstvo po razstavi En krompir, tri države

Oddelek za arheologijo

Metalurški dan

Oddelek za filozofijo

Konferenca, posvečena Mahatmi Gandhiju